Soczysta przekąska dla prawdziwych wielbicieli mięsa!

składniki:
- 60 dag mięsa wołowego
- 1 łyżka masła
- 2 ząbki czosnku
- 1 łyżka majeranku
- 2 łyżki oleju
- pieprz
- sól
przyrządzanie:
- Mięso nasmarować olejem i roztartym czosnkiem, posypać majerankiem.
- Piec 15 minut z każdej strony. Oprószyć solą i pieprzem
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














