Pyszne kiełbaski o miodowym charakterze.

składniki:
- 8 białych kiełbas
- 2 łyżki oleju
- łyżka masła
- łyżeczka miodu
przyrządzanie:
- Wymieszaj sos sojowy z miodem i 1 łyżką oleju. Marynatą posmaruj kiełbaski i zostaw na 30 minut.
- Na patelni rozgrzej 1 łyżkę masła i 1 łyżkę oleju. Na małym ogniu opiekaj kiełbaski przez 10 minut, cały czas przewracając.
- Podawaj na ciepło z chrzanem, sosem tatarskim oraz ćwikłą.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














