Proste w przygotowaniu bułeczki faszerowane możemy szybko zrobić dla nie zapowiedzianych gości.
Składniki:
- pieczarki
- kajzerki
- ser żółty
- zielona papryka
- mleko
- bułka tarta
Przygotowanie:
Smażymy starte na tarce pieczarki. Kajzerki nacinamy wzdłuż (od góry), ugniatamy środek po bokach. Wkładamy do środka plaster sera żółtego, a następnie usmażone pieczarki. Możemy dodać też zieloną paprykę pokrojoną w malusieńką kostkę. Następnie wkładamy plaster sera żółtego i zamykamy dziurę. Bułeczkę moczymy w mleku, w jajku i bułce tartej. Smażymy z każdej strony.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)













