Właściwości lecznicze cebuli są znane od dawna. Dzisiaj doradzimy jak kupić najlepszą cebulę, gdzie ją przechowywać i co robić, aby zachowała świeżość na długie tygodnie. 5 porad kulinarnych dla Ciebie!
- Kupuj tylko niekiełkujące cebule i przechowuj je w suchym, przewiewnym i chłodnym miejscu
- Aby zapobiec szybkiemu kiełkowaniu, można opalić korzenie cebuli nad ogniem
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















