Koniecznie wykorzystajcie owoce sezonowe w waszej kuchni! Porzeczki świetnie sprawdzą się w towarzystwie ciasta drożdżowego! Mniam.
składniki:
- 600 g mąki pszennej
- ½ kostki margaryny
- ¾ szklanki cukru
- 12 g suchych drożdży
- 2 szklanki mleka
- 2 jajka
- szczypta soli
- 2 szklanki czerwonych porzeczek
przyrządzanie:
PRZEPIS NA KOLEJNEJ STRONIE!
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















