Marzenie każdej pani domu to między innymi chrupiąca i bardzo złota skórka na pieczonym mięsie. Nie ma nic prostszego! Oto 3 banalne rady, które zawsze się sprawdzają!
RADA 1: MAJONEZ DO POSMAROWANIA
Można kurczaka posmarować majonezem zmieszanym z keczupem lub samym majonezem, taka akcja nada mu nie tylko chrupkości, ale skórka będzie smakowała pysznie.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















