Czego oczekujemy od panierki? Żeby była chrupiąca, smaczna, nie przypalała się i nie odpadała od mięsa. Co zrobić, aby nasze schabowe czy drobiowe wyglądały idealnie? 3 podpowiedzi!
- Nasza ulubiona panierka, która zawsze się trzyma: obtocz kawałki kurczaka w mące, jajku wymieszanym z 4 łyżkami piwa jasnego i łyżeczką mąki ziemniaczanej, a następnie w płatkach kukurydzianych. Smaż na złoto, na klarowanym maśle. Niebo w gębie
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















