Autor z właściwym sobie talentem pedagogicznym pozwala nam zapoznać się z różnymi aspektami oliwy z oliwek
jej historią, kulturą, legendarnymi zaletami kulinarnymi, a w szczególności z właściwościami zdrowotnymi, zwłaszcza w dziedzinie zapobiegania chorobom serca i układu krążenia.
ARTVITAE, Warszawa 2004
Wydanie 1
Format 14.0×20.0cm Oprawa Miękka
Montignac Michel
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)













