Smaczna przekąska, szybka w przygotowaniu.

składniki:
- 2 cukinie
- bułka tarta
- sól, pieprz
- oliwa
- 2 jajka
przyrządzanie:
- Cukinie obieramy ze skórki, kroimy w 2 cm plasterki. Dopraw solą i pieprzem.
- Przygotuj bułkę tartą i rozmącone jajko. Plasterki cukinii obtaczamy najpierw w jajku, a następnie w bułce tartej.
- Na patelnię wlewamy oliwę. Plasterki cukinii smażymy po obu stronach na złoty kolor.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














