Książka zawiera pięćdziesiąt przepisów na ciasta i desery na co dzień i od święta
Opisano w niej sposób przygotowania deserów z czekoladą, kremem i owocami, deserów lodowych – wysokokalorycznych i pożywnych, a także lekkich i finezyjnych. Ponadto w książce zamieszczono wskazówki dotyczące czasu i stopnia trudności przygotowania poszczególnych deserów.
RM, Warszawa 2005
Wydanie 1
Format 18.0×29.0cm Oprawa Miękka ze skrzydełkami
KOLEKCJA KUCHNI WŁOSKIEJ
Praca zbiorowa
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)













