Domowa przyprawa do steków, idealny zamiennik sklepowej chemii. 
 

składniki: 
 
- 2 łyżki grubo mielonego pieprzu
- 2 łyżki soli
- 2 łyżeczki cebuli w proszku
- 2 łyżeczki suszonego mielonego czosnku
- 2 łyżeczki suszonej papryki czerwonej
- 2 łyżeczki zmiażdżonych nasion kolendry
- 2 łyżeczki zmiażdżonych płatków czerwonej papryki
przyrządzanie:
 
 
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














