Masz czasem ochotę, aby coś pochrupać? Zamiast niezdrowych słonych przekąsek dostępnych sklepach, przygotuj sobie domowe chipsy serowo-ziołowe. Jak je zrobić? Już odpowiadamy!
składniki:
placki do tortilli.
ser żółty,
lubczyk,
tymianek,
3 łyżki oleju
przyrządzanie:
1. Podziel placki tortilli na prostokąty.
2. Wymieszaj olej z przyprawami i posmaruj każdy prostokąt.
3. Kładziemy na nie plasterki sera.
4. Pieczemy 15 minut w temperaturze 180 stopni.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















