Domowe krówki to smak dzieciństwa. Można je dostać w każdym sklepie ale czy nie lepiej zrobić samemu? Oto prosty przepis na domowe, kokosowe krówki!
składniki: 
- 300 ml mleka skondensowanego bez dodatku cukru
- szklanka cukru
- pół kostki masła
- wiórki kokosowe
przyrządzanie:
- Mleko,masło, cukier podgrzej, gdy cukier się roztopi dodaj wiórki kokosowe, zamieszaj porządnie. Wylej wszystko na foremkę i odstaw najlepiej na całą noc. Rano pokój tak jak lubisz najbardziej.
 
 
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















