Jeżynowe lody na patyku! Wyglądają obłędnie, a smak....och uwielbiamy je!
 

składniki: 
- 1 kg świeżych jeżyn
- 500 g jogurtu naturalnego
- sok z 1/2 cytryny
przyrządzanie:
- Wszystkie składniki dokładnie miksujemy.
- Masę wlewamy do plastikowych foremek do lodów na patyku.
- Wkładamy do zamrażarki na około 4 godziny.
 
 
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














