Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Zupa dyniowa z imbirem

Zupa dyniowa z imbirem

Ciasto owocowe

Ciasto owocowe

Racuszki z dyni z dodatkiem imbiru

Racuszki z dyni z dodatkiem imbiru

Pączki twarogowe

Pączki twarogowe

Gofry cytrynowe

Gofry cytrynowe

10 inspiracji na serwowanie nasion CHIA

10 inspiracji na serwowanie nasion CHIA

8 przepisów na dania z dodatkiem JABŁKA

8 przepisów na dania z dodatkiem JABŁKA

Zapiekanka ziemniaczana z kiełbasą

Zapiekanka ziemniaczana z kiełbasą

Sałatka z tuńczykiem i selerem naciowym

Sałatka z tuńczykiem i selerem naciowym

Sałatka z mango z cebulą

Sałatka z mango z cebulą

Kurczak grillowany w pomarańczach

Kurczak grillowany w pomarańczach

Pikantny kurczak z pasta curry

Pikantny kurczak z pasta curry

Sałatka japońska

Sałatka japońska

TANIE DANIE- makaron z parówkami

TANIE DANIE- makaron z parówkami

Sałatka z marchewki z jajkami

Sałatka z marchewki z jajkami

Muffinki z ananasem

Muffinki z ananasem

Domowy burger doskonały

Jak przygotować w domu idealnego burgera? PalceLizac.pl zdradza przepis na burgera doskonałego. Skusisz się? 

foodiesfeed.com_delivered-beef-burger (640x427)

składniki:

  • 0,5 kg wołowiny
  • 2 cebule
  • 2 jajka
  • 4 łyżki ostrej musztardy
  • świeżo mielony czarny pieprz
  • sól
  • ser
  • wybrane warzywa
  • sos

przyrządzanie:

Mięso kroimy na kawałki i mielimy wraz z cebulą.

Dodajemy jajka i musztardę.

Doprawiamy pieprzem i solą.

Formujemy kotlety i wkładamy do lodówki na około 30 minut.

Po tym czasie smażymy burgera na patelni.

Bułkę przekrajamy i wkładamy do piekarnika, aż się zarumieni.

Do bułki wkładamy burgera, ser warzywa.

Cebulę

 

 

 

ZOBACZ TEŻ:  Dietetyczny kotlet z czerwonej fasoli