Chlebek naan to wyrób kuchni indyjskiej. Świeżo zdjęty z patelni smakuje nieziemsko. Nadaję się do past warzywnych czy twarożku. Można także napełnić go farszem i przyrządzić kanapkę na ciepło! Oto nasz przepis na domowy chleb naan.
składniki:
2 szklanki mąki pszennej ,
2 łyżeczki cukru,
1 łyżeczka soli,
1 łyżeczka suszonych drożdży,
3/4 szklanki ciepłej wody,
szczypta sody oczyszczonej,
2 łyżki oliwy,
3 łyżki jogurtu naturalnego
przyrządzanie:
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















