Lubisz popcorn na słodko? Oto nasz przepis na tę idealną przekąskę do filmu z cukrem trzcinowym. Zrobisz ją samodzielnie w domu!
składniki:
- opakowanie popcornu
- łyżka oleju
- łyżka masła
- 3 łyżki cukru brązowego
przyrządzanie:
1. Na patelnię wlej olej i dodaj masło.
2. Rozgrzej, dorzuć kukurydzę i przykryj.
3. Trzymaj na średnim ogniu aż przestanie strzelać.
4. Wyłącz ogień, przełóż popcorn do miski i jeszcze gorący wymieszaj z cukrem trzcinowym.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














