Lekko ostry twaróg do kanapek. Zobacz, jak go zrobić w kilka minut.

składniki:
- twaróg półtłusty 250 g
- 3 pełne łyżki śmietany (18%)
- 5 rzodkiewek
- pęczek szczypiorku
- łyżeczka pieprzu ziołowego
- pieprz i sól do smaku
przyrządzanie:
Twaróg przełożyć do miseczki i rozgnieść widelcem. Dodać resztę składników , a następnie dokładnie wymieszać.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














