Bardzo słodki i pięknie prezentujący się owoc! Kaki- kolejny egzotyczny smak, który powinniście wprowadzić do swoich kuchni. Dowiedzcie się jak go pałaszować!
JAK JEŚĆ, DO CZEGO PASUJE?
Pasuje do każdego owocu! Świetnie komponuje się w sałatkach owocowych, obok winogron, bananów czy jabłek. Aby przygotować kaki do jedzenia należy je umyć i obrać ze skórki, a następnie kroić w cząstki lub w kostkę – jeśli chcesz je do czegoś dodać.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















