Fasolka szparagowa z bułką tartą. Sprawdzony przepis sprzed lat!
składniki:
- 500 g fasolki szparagowej
- 1/3 kostki masła
- 1/3 szklanki bułki tartej
- 1 łyżeczka cukru
- 1 łyżeczka soli
przyrządzanie:
Fasolkę umyj, odetnij ogonki.
Do garnka nalej wody wrzuć fasolkę, dodaj cukier i sól
Gotuj około 15 minut.
Na patelnię wsyp bułkę tartą, niech lekko się zarumieni.
Następnie dodaj masło i mieszaj aż się rozpuści.
Fasolę polej bułką tartą.
Smacznego!
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















