Szybki dodatek do grilla lub opcja dla wegetarian. Oto grillowana cukinia z masłem czosnkowym, którego również można użyć do grzanek lub ryb.

składniki:
- Masło wg tego przpisu
- cukinia
przyrządzanie:
- Masło czosnkowe wykonuję wg TEGO przepisu
- Smaruję nim cukinię po czym wkładam do lodówki na godzinę.
- Grilluje, aż będzie mięciutka i gotowa do jedzenia.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














