Mus czekoladowy na bazie kaszy gryczanej niepalonej / białej. Idealny pomysł na zdrowe śniadanie!
składniki:
- około 1/3 szklanki kaszy gryczanej NIEPALONEJ /BIAŁEJ! (do tego przepisu nie nadaje się kasza gryczana palona, ciemna)
- 3 szklanki mleka
- 2 łyżki miodu
- 2 łyżki ciemnego kakao
- 2 kostki czekolady
- 1 łyżka masła
- pół łyżeczki papryczki chili z proszku
przyrządzanie:
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














