Super aromatyczna przekąska- idealna na szybkie danie.

składniki:
- 2 bułki
- 30 dag kurek
- cebula
- 4 łyżki masła
- przyprawy
- koperek
przyrządzanie:
- Umyte kurki usmaż na rozgrzanym maśle, dopraw do smaku i duś ok. 12 minut.
- Na rozgrzaną patelnię wyłóż masło i pokrojone w kromki bułki, smaż do momentu, aż będą złociste.
- Na koniec wyłóż na grzanki podsmażone kurki i udekoruj koperkiem.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














