
Szybki i oryginalny, pachnący orientem napój
czas: 10 minut
liczba porcji: 4
składniki:
4 saszetki herbaty Irving Tea Planet Indian Chai Masala
½ l soku jabłkowego,
kandyzowana skórka cytrynowa i pomarańczowa,
cukier do smaku.
przyrządzanie:
Herbatę zaparzyć w ½ litra wody, dodać skórkę kandyzowaną do soku jabłkowego i doprowadzić do wrzenia, następnie połączyć z naparem herbacianym, dokładnie wymieszać, dosłodzić do smaku.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)













