Pyszne połączenie jabłka z kozim serem, orzechami i miodem. Idealne na deser!

składniki:
- 2 jabłka
- 2 łyżki miodu lub syropu z agawy
- orzechy włoskie uprażone na suchej patelni
- ser kozi
- szczypta cynamonu
przyrządzanie:
- JABŁKO BARDZO DOKŁADNIE MYJEMY, ALE NIE OBIERAMY
- PRZEKRAWAMY NA PÓŁ I WYCIĄGAMY NASIONA
- WLEWAMY MIÓD LUB SYROP Z AGAWY
- ZAPIEKAMY WRAZ Z PRAŻONYMI ORZECHAMI WŁOSKIMI
- POSYPUJEMY SZCZYPTĄ CYNAMONU I PIECZEMY W 180 STOPNIACH PRZEZ 15 MINUT
- PO WYJĘCIE POSYPUJEMY SEREM KOZIM.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














