Jajecznica w innym wydaniu, z większa ilością dodatków. Syci na długie godziny. Przed Państwem przepis na jajecznicę po Bacowsku!
składniki:
- 3 jajka
- 10 g boczku
- 10 g w oscypka
- 2 łyżki mleka
- sól
- pietruszka
przyrządzanie:
- Boczek pokroić w kostkę i podsmażyć
- Jajka roztrzepać z mlekiem, startym serem, solą i wlać na boczek
- Smażyć chwilę na wolnym ogniu
- Posypać natką pietruszki
- Podawać w asyście chleba
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














