Super przekąska na każdą imprezę.

składniki:
- 5 jajek
- puszka tuńczyka
- cebula
- sól, pieprz
przyrządzanie:
- Jajka ugotuj na twardo. Obierz i przekrój na pół.
- Żółtka delikatnie wyjmij, wymieszaj je z tuńczykiem i cebulą pokrojoną w kostkę oraz łyżeczką majonezu, dopraw do smaku.
- Tak przyrządzonym farszem nadziewaj ułożone na talerzu białka.
- Posyp szczypiorkiem.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














