Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki
instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu
administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym
dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji
użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego
reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb).
Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu
warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w
plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi.
Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki,
u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików
cookies.
ZAMKNIJ
Kawałek wołowiny, którego pyszna tajemnica tkwi w odpowiednim przyrządzeniu. Jak usmażyć stek idealny? 4 rady od mistrza kuchni!
4. Po zdjęciu z patelni warto odłożyć stek na chwilę na deskę drewnianą. Dzięki temu soki zawarte w mięsie rozprowadzą się równomiernie po całym kawałku.