Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Chłodnik truskawkowy

Chłodnik truskawkowy

6 przepisów z użyciem KURKUMY

6 przepisów z użyciem KURKUMY

Kto nie powinien jeść RABARBARU?

Kto nie powinien jeść RABARBARU?

Czy stokrotki są jadalne?

Czy stokrotki są jadalne?

Sos Aioli

Sos Aioli

CANNELLONI- 3 przepisy na włoski przysmak!

CANNELLONI- 3 przepisy na włoski przysmak!

Orzeźwiający deser z mango, pomarańczy i galaretki!

Orzeźwiający deser z mango, pomarańczy i galaretki!

Czym różnią się oliwki czarne od zielonych?

Czym różnią się oliwki czarne od zielonych?

SYROP KLONOWY – 3 ciekawostki

SYROP KLONOWY – 3 ciekawostki

Muffiny bekonowo- serowe

Muffiny bekonowo- serowe

Który łosoś jest lepszy: atlantycki czy norweski?

Który łosoś jest lepszy: atlantycki czy norweski?

10 inspiracji na przygotowanie pysznych ciasteczek

10 inspiracji na przygotowanie pysznych ciasteczek

Gruszki w zalewie cytrynowej

Gruszki w zalewie cytrynowej

HOMARY- 3 ciekawostki, zalety spożywania

HOMARY- 3 ciekawostki, zalety spożywania

Jak usunąć plamy z tłuszczu?

Jak usunąć plamy z tłuszczu?

WĄTRÓBKA- 4 proste przepisy na jej wykorzystanie

WĄTRÓBKA- 4 proste przepisy na jej wykorzystanie

Jak wybrać idealne AWOKADO w sklepie? 3 rady!

Ten niesłodki owoc jest wyjątkowo zdrowy, ale nie zawsze uda się nam wybrać idealny okaz. Jednym razem jest za twardy, a następnym pokryty brązowymi plamami. Oto 3 proste rady, które pomogą Ci kupić perfekcyjne awokado.

 

 

 

  • Kupuj tylko awokado o lśniącej skórce, bez przebarwień i plam. Owoc powinien pachnieć bardzo delikatnie i mieć chropowatą lub gładką skórkę, w zależności jaki typ awokado wybraliśmy. Polecamy odmianę Hass. Jest nieco droższa, ale bardziej kremowa.

 

KOLEJNA WSKAZÓWKA >>>>>>>>>