To się zdarza. Zupa lub sos za bardzo rozcieńczone wodą, niesmacznie wyglądające. Jednak na wszystko jest rada. Oto 3 proste sposoby na to jak zagęścić zupkę lub sos.
CEBULA
Patent naszych babć. Bardzo naturalny i prosty. Obierz i pokrój cebulę, a teraz zeszklij ją na oleju i dodaj do sosu lub zupy. Gotuj tak długo, aż całkowicie się rozpadnie i w naturalny sposób zagęści wodnistą zupę czy sos.
 
 
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















