Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Przekąska krewetkowa z awokado

Przekąska krewetkowa z awokado

Rolada wieprzowa z nektarynkami

Rolada wieprzowa z nektarynkami

Pasztet pieczarkowy

Pasztet pieczarkowy

Obwarzanki z serem

Obwarzanki z serem

Rogaliki z konfiturą

Rogaliki z konfiturą

Śledzie korzenne

Śledzie korzenne

Pierniki świąteczne z miodem

Pierniki świąteczne z miodem

Śledzie z rodzynkami

Śledzie z rodzynkami

Pieczone ziemniaki z bazylią

Pieczone ziemniaki z bazylią

Wigilijne paszteciki z kapustą i grzybami

Wigilijne paszteciki z kapustą i grzybami

Świąteczna kapusta z grochem

Świąteczna kapusta z grochem

Krewetki czosnkowe

Krewetki czosnkowe

Wigilijne kotlety z grzybów suszonych

Wigilijne kotlety z grzybów suszonych

Zapiekany kurczak w ryżu

Zapiekany kurczak w ryżu

Krokiety świąteczne

Krokiety świąteczne

10 ozdób świątecznych do kuchni, które wykonasz za grosze!

10 ozdób świątecznych do kuchni, które wykonasz za grosze!

Jaki rodzaj mięsa jest najlepszy do pieczenia?

Na bożonarodzeniowym stole nie powinno zabraknąć mięska. Najlepsze jest pieczone. Zachowuje swój naturalny smak, wartości odżywcze, soki i pasuje do wielu przypraw. Jaki zatem rodzaj mięsa wybierać do pieczenia? Nasze rady! 

 

 

 

  • DRÓB: udka, tuszka, skrzydełka
  • WIEPRZOWINA: schab środkowy, karkówka, boczek, łopatka, żeberka, polędwica

CZYTAJ DALEJ>>>>>>>>