Banany to spora dawka zdrowej energii i potasu. Dzisiaj wykorzystamy je jako dodatek do jogurtu naturalnego.

składniki:
jogurt naturalny - duże opakowanie
2 dojrzałe banany
2 łyżki otrębów pszennych
1 łyżeczka soku z cytryny
1 łyżeczka miodu
przyrządzanie:
Zblenduj banany, miód, jogurt i sok z cytryny. Dodaj otreby i całosć wymieszaj.Rozlej do pucharków ozdób skórką z cytryny.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














