Jeżeli chcecie energetycznie zacząć dzień, to tylko z tą kanapką!
składniki:
- chleb
- bekon
- jajko
- zółty ser, najlepiej mozarella
- sól, pieprz
przyrządzanie:
- Usmaż lub upiecz bekon i osusz papierowym ręcznikiem.
- Jajko ugotuj na twardo.
- Chleb podpiecz nasmarowany czosnkiem i polany oliwą oraz z plasterkiem sera.
- Nałóż składniki na podpieczony chleb i gotowe!
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















