Ciekawa pasta na kanapkę. Naprawdę pycha.

składniki:
- 4 kromki chleba
- masło
- 2 pomidory
- 2 jajka
- cebula
- szczypior
- łyżka majonezu
- sól, pieprz
- natka pietruszki
przyrządzanie:
- Pomidory natnij na krzyż, polej wrzątkiem, następnie obierz se skórki. Pokrój i odsącz z soku.
- Ugotuj jajka, obierz. pokrój w kostkę razem z cebulą.
- Wymieszaj z pomidorem, szczypiorkiem i majonezem, dopraw do smaku.
- Kanapki posmaruj masłem, nałóż na nie pastę pomidorową i udekoruj natką.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














