Przepis na bardzo treściwą porcje kapusty.

składniki: 
- 80 dag mięsa
- główka kapusty
- 3 łyżeczki koncentratu pomidorowego
- 2 listki laurowe
- sól, pieprz
przyrządzanie:
- Mięso pokrój na małe kawałki, włóż do garnka, zalej wodą, posól i gotuj do miękkości.
- Kapustę poszatkuj drobno, wrzuć do dużego garnka i dodaj do niej mięso razem z wodą, w której się gotowało.
- Dodaj koncentrat pomidorowy, wrzuć listki laurowe, dopraw solą i pieprzem i gotuj na mały, ogniu, aż kapusta będzie miękka.
 
 
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














