Tak naprawdę niewiele energii (i niewiele srodków) potrzeba, by zrobić całkiem zgrabną imprezkę.
Często korci nas przygotowanie imprezki, ale poddajemy się na etapie skonstruowania menu. Co zrobić, by gości przyjąć smacznie, godnie, (w miarę) tanio, a zarazem tak, byśmy nie musieli w kuchni spędzić kilku dni? Oto propozycje sprawdzonych i oryginalnych dań serwowanych w formie zimnego bufetu.
Bardzo atrakcyjne wizualnie, a także wyśmienite dla podniebienia są SAŁATKA WŁOSKA Z TUŃCZYKA oraz (zdaniem niektórych pomysłodawcy tegoż dania należy się kulinarny Nobel) SAŁATKA Z POMARAŃCZY I AWOKADO. Zaraz obok podać możemy ROGALIKI Z MOZARELLĄ, TARTALETKI Z TUŃCZYKIEM oraz ocierający się o kulinarną perwersję MELON W WHISKY.
Na imprezce nie wystarczy jednak tylko coś zjeść, trzeba także wypić 🙂 Naszym gościom zaproponować możemy niezwykłe w smaku i barwie drinki: CHIŃSKIE MORZE i GŁEBOKĄ DOLINĘ. Dodać należy, że obydwa mają właściwości szybkiego wprawiania w dobry humor, podobnie jak koktajl o wszystko mówiącej nazwie TNT. Dla tych, którzy twierdzą, że każda zabawa musi być szampańska polecamy MARIĘ, drink łączący w sobie subtelną nutę półwytrawnego szampana ze zdecydowanym smakiem likieru malinowego.
Następnego dnia wszystkim polecamy odpoczynek.