Tanie danie- sycące i pełne witamin.

składniki:
- woreczek kaszy gryczanej
- pół puszki kukurydzy
- 3 kiszone ogórki
- kilka pieczarek
- cebula
- sól, pieprz
przyrządzanie:
- Kaszę gryczaną ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
- Ogórki pokrój w cienkie plastry lub kostkę. Pieczarki podsmaż z cebulą na patelni.
- Wymieszaj kaszę, pieczarki, ogórki, dodaj kukurydzę i oliwki.
- Całość dopraw do smaku.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














