Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Sałatka z tuńczyka

Sałatka z tuńczyka

Kurczak curry z warzywami

Kurczak curry z warzywami

Pomidorki faszerowane kozim serem

Pomidorki faszerowane kozim serem

Kasztany

Kasztany

Ciasto z jabłkiem

Ciasto z jabłkiem

Ciasteczka maślane

Ciasteczka maślane

Szarlotka z kremem

Szarlotka z kremem

Ciasto bezowe

Ciasto bezowe

Japoński truskawkowy deser z białek

Japoński truskawkowy deser z białek

Zielony deser

Zielony deser

Racuchy z jabłkami z sosem malinowym

Racuchy z jabłkami z sosem malinowym

Kruche babeczki z budyniem

Kruche babeczki z budyniem

Prosta pizza domowa

Prosta pizza domowa

Soczyste żeberka

Soczyste żeberka

Tuńczykowe kotlety

Tuńczykowe kotlety

Polędwiczki wołowe

Polędwiczki wołowe

Kasza jaglana zapiekana z warzywami

Zapiekana kasza jaglana z warzywami, to propozycja na szybki i zdrowy obiad, który można zabrać na lunch do pracy. Składniki można komponować według własnych upodobań lub według tego, co aktualnie masz w lodówce.  

składniki:

  • 100 g suchej kaszy jaglanej
  • 2 łyżki oliwy
  • 1 czerwona papryka
  • 2 łyżki posiekanej natki pietruszki
  • 1 puszka kukurydzy
  • 3 ogórki konserwowe
  • 1 biała cebula
  • 1 opakowanie sera mozzarella
  • 200 ml przecieru pomidorowego (passaty)
  • Przyprawy:
  • 1/2 łyżeczki ostrek papryki w proszku
  • 1 łyżeczka słodkiej papryki w proszku
  • 1 łyżka suszonych ziół prowansalskich
  • sól, pieprz

przyrządzanie:

SPRAWDŹ WYKONANIE >>>>>>>

uwagi:

PRZEPIS I ZDJĘCIE POCHODZĄ Z BLOGA KUKUŁECZKI.PL>>>>>>>>>KLIK>>>>>>>>