Pyszna kawa, która może być wykonana zarówno na ciepło, ze spienionym mlekiem, jak i na zimno - w tradycyjnej wersji z lodem.

składniki:
- kawa
- mleko
- miód
przyrządzanie:
- Kawę zaparzam w zaparzaczu lub tradycyjnie. Dodaję do niej łyżeczkę miodu.
- Mleko spieniam w spieniaczu.
- Kawę zalewam gorącym, spienionym mlekiem i posypuję cynamonem.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














