Malutkie i bardzo pyszne knedelki mięsne, które pasują do każdej zupy. Zamiast mięsna można użyć zmielonej ryby.
składniki:
- około 400 g mięsa jakie lubisz
- czerstwa bułka lub kromka chleba
- cebula
- czosnek
- przyprawy: sól, pieprz, suszona papryka, majeranek
- jajo
- bułka tarta do obtoczenia
przyrządzanie:
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















