Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Przekąska krewetkowa z awokado

Przekąska krewetkowa z awokado

Rolada wieprzowa z nektarynkami

Rolada wieprzowa z nektarynkami

Pasztet pieczarkowy

Pasztet pieczarkowy

Obwarzanki z serem

Obwarzanki z serem

Rogaliki z konfiturą

Rogaliki z konfiturą

Śledzie korzenne

Śledzie korzenne

Pierniki świąteczne z miodem

Pierniki świąteczne z miodem

Śledzie z rodzynkami

Śledzie z rodzynkami

Pieczone ziemniaki z bazylią

Pieczone ziemniaki z bazylią

Wigilijne paszteciki z kapustą i grzybami

Wigilijne paszteciki z kapustą i grzybami

Świąteczna kapusta z grochem

Świąteczna kapusta z grochem

Krewetki czosnkowe

Krewetki czosnkowe

Wigilijne kotlety z grzybów suszonych

Wigilijne kotlety z grzybów suszonych

Zapiekany kurczak w ryżu

Zapiekany kurczak w ryżu

Krokiety świąteczne

Krokiety świąteczne

10 ozdób świątecznych do kuchni, które wykonasz za grosze!

10 ozdób świątecznych do kuchni, które wykonasz za grosze!

Kolorowa sałatka z kurczakiem

Delikatna i kolorowa sałatka z kurczakiem.

składniki:

  • ogórek
  • garść pomidorków koktajlowych
  • sałata lodowa
  • 30 g żółtego sera
  • pęczek szczypiorki i pietruszki
  • 100 g obranych migdałów
  • 75 ml oleju rzepakowego
  • sól
  • pieprz
  • 4 łyżki octu
  • 200 g filetu z piersi z kurczaka
  • łyżka masła

przyrządzanie:

SPRAWDŹ PRZEPIS >>>>>>>>>>