Delikatny deser, prosty w wykonaniu.

składniki: 
- 2 opakowania gotowego ciasta francuskiego
- nutella
- cukier puder
przyrządzanie:
- Brzoskwinie pokrój w drobną kostkę. Ciasta rozwiń i każde pokrój na 12 kwadratów. Na poszczególne kwadraty łyżeczką nałóż nutellę. Sklejaj po przekątnej lub zrób rulon.
- Piecz w temp. 200 stopni C aż ciasto nabierze złotego koloru. Po wystudzeniu posyp cukrem pudrem.
 
 
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














