Zdrowe, wegetariańskie kotleciki z włoskiej kapusty i grzybów. Nie uwierzycie ale są przepyszne i warte wykonania!
składniki:
* główka włoskiej kapusty
* 3 dag grzybów suszonych
* sucha bułka
* 3 jaja
przyrządzanie:
Ugotować kapustę i grzyby. Odcedzić, a następnie wszystkie składniki zawarte w przepisie zmielić dwa razy w maszynce. Potem dodaj do tej masy bułkę tartą i uformuj kotlety jakie lubisz, smaż na złoto, podawaj z sosem jaki lubisz.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)















