Deser czekoladowy na bazie płatków jaglanych!

składniki:
1 szklanka płatków jaglanych
3 łyżki kakao
szklanka ulubionego dżemu, powideł
przyrządzanie:
Płatki przygotować według przepisu na opakowaniu. Dodać do już gotowych ulubiony dżem, kakao i potraktować wszystko blenderem. Powstanie gładki mus. Dodaj do smaku miodu lub cukru.
Przełożyć jak na zdjęciu do szklanki, a pomiędzy kolejne warstwy dodać jogurt.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














