Uniwersalny krem z Nutelli, na bazie serka mascarpone. Prościej się nie da!

składniki:
- 125 g mascarpone
- 100 g Nutelli
przyrządzanie:
- Nutelle podgrzać i odłożyć na moment
- Mascarpone oraz lekko ciepłą nutellę ubijać razem, do momentu aż powstanie puszysty krem.
- Masa jest gotowa do smarowania tortu, ozdoby babeczek! Smakuje pysznie!
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














