Zupa krem z kukurydzy z dodatkiem sporej ilości czosnku. Zobacz, jak ją przygotować i ciesz się jej oryginalnym smakiem, a także leczniczym działaniem.

składniki:
- 1,5 litra wywaru z warzyw
- 1 duża puszka kukurydzy
- 1 marchewka
- 1 cebula
- 4 ząbki czosnku
- masło do podsmażenia cebuli i czosnku
- keks śmietany
- przyprawy: kurkuma, ostra papryczka, pieprz, sól
przyrządzanie:
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














