Uniwersalny krem orzechowy na bazie serka mascarpone, masła orzechowego. Prościej się nie da!
 
 
 
składniki: 
- 125 g mascarpone
- 100 g masła orzechowego
- 5 łyżek cukru pudru
przyrządzanie:
- Mascarpone oraz masło orzechowe ubijać razem, do momentu aż powstanie puszysty krem.
- W międzyczasie dodać cukier puder, zamieszać i masa jest gotowa do smarowania tortu, ozdoby babeczek! Smakuje pysznie!
 
 
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














