Pyszne ciasto- proste w wykonaniu.

składniki:
- pół litra mleka
- pół szklanki cukru
- szklanka wiórków kokosowych
- 2 suche bułki kajzerki
- kostka masła
- szklanka wiórków kokosowych
- łyżka cukru
- łyżka masła
przyrządzanie:
- Upiecz dwa biszkopty.
- Mleko zagotuj i ciągle mieszając, dodawaj do niego pokruszone bułki, wiórki i cukier.
- Po wystygnięciu zmiksuj z kostką masła.
- Biszkopty przełóż zrobionym kremem.
- Wiórki, cukier i masło połącz i zrumień na złoty kolor. Posyp ciasto.
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)














