Serwis internetowy, z którego korzystasz, używa plików cookies. Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, poprawy jakości świadczonych usług w tym dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do Twoich indywidualnych potrzeb). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do Internetu oraz w Polityce prywatności plików cookies. ZAMKNIJ

Polecamy

Wigilijne kotlety z grzybów suszonych

Wigilijne kotlety z grzybów suszonych

Zapiekany kurczak w ryżu

Zapiekany kurczak w ryżu

Krokiety świąteczne

Krokiety świąteczne

10 ozdób świątecznych do kuchni, które wykonasz za grosze!

10 ozdób świątecznych do kuchni, które wykonasz za grosze!

Sałatka jarzynowa- jak dawniej

Sałatka jarzynowa- jak dawniej

Sałatka z kurczakiem i curry

Sałatka z kurczakiem i curry

Kruche świąteczne pierogi z kapustą, kminkiem i grzybami

Kruche świąteczne pierogi z kapustą, kminkiem i grzybami

Zupa pomidorowa z nutką pomarańczy

Zupa pomidorowa z nutką pomarańczy

Udka w sosie morelowym

Udka w sosie morelowym

Indycze udka w sosie pieczarkowym

Indycze udka w sosie pieczarkowym

Tradycyjna zupa gulaszowa

Tradycyjna zupa gulaszowa

Sztuka mięsa z sosem szczypiorkowym

Sztuka mięsa z sosem szczypiorkowym

Sos chrzanowy z borówkami

Sos chrzanowy z borówkami

Łosoś z sosem bazyliowym

Łosoś z sosem bazyliowym

Wegetariańska fasolka po bretońsku

Wegetariańska fasolka po bretońsku

Kolorowe szaszłyki

Kolorowe szaszłyki

Kulinarne ciekawostki

Kulinarne ciekawostki, to dział w którym znajdziesz ciekawe publikacje na temat gotowania i kuchni. Wywiady z kucharzami, porady kulinarne i wiele innych

Rodzaje steków

Rodzaje steków

Steki to niskokaloryczne mięso, bardzo sycące idealne dla dbających o linię. Oto 5 najpopularniejszych w Polsce rodzajów steków.                           Tournedos: plastry ze środkowej części polędwicy, waga 60- 80 ...

Więcej

8 pomysłów na wykorzystanie CEBULI

8 pomysłów na wykorzystanie CEBULI

Cebula to jedno z najczęściej wykorzystywanych warzyw w kuchniach na całym świecie. Bardzo aromatyczne i wyraźne warzywo które dodaje się do zup, sosów, makaronów, mięs, na grilla, kanapek, burgerów i wieli innych. Oto 8 propozycji podania cebuli. NASTĘPNA PROPOZYCJA >>>>>>>>>>>>>>>>>

Więcej

Jak przygotować słoiki na przetwory?

Jak przygotować słoiki na przetwory?

Jak prawidłowo przygotować słoiki na przetwory, aby cieszyć się ich dobroczynnymi właściwościami? Najlepsze są słoiki typu twist, mogą być z odzysku, albo nowe. Jeśli przetwory mają być prezentem warto zapakować je do ozdobnego słoika, dodać gumkę i odpowiednio podpisać CZYTAJ ...

Więcej

MARYNOWANIE warzyw, owoców- zasady

MARYNOWANIE warzyw, owoców- zasady

Istnieje kilka sposobów przetwarzania owców i warzyw. Oto ciekawostki na temat marynowania. To chyba najpopularniejszy sposób przygotowania przetworów. Marynujemy warzywa (przeważnie ogórki, patisony) i owoce (gruszki, śliwki, jabłka). Marynaty dość długo zachowują świeżość. Ale po otwarciu słoika należy szybko je ...

Więcej