Mleko lekko podgrzewamy i rozkruszamy w nim drożdże dodajac łyżke cukru. Gdy podwoja swoją objętość dodajemy je do mąki. Następnie dodajemy reszte składników i wyrabiamy na gładkie ciasto. Przykrywamy serwetką i czekamy aż ciasto urośnie (około 40 minut). Ciasto wałkujemy ...
Mini tarta z ? bananami i czekoladą
Sprawdź przepis na następnej stronie!
Mocno kawowe muffinki
ZOBACZ JAK WYKONAĆ TEN PRZEPIS >>>
Ciasteczka miodowe na DZIEŃ MAMY
Wszystkie składniki połączyć w naczyniu i uformować z nich kulę. Następnie owinąć folią, włożyć do lodówki na godzinę. Po tym czasie rozwałkować na grubość około 5 mm. Wycinać ciasteczka, przekładać na blachę. Piec w temperaturze 200ºC przez około 10 minut.
Ciasteczka wegańskie- tylko 2 składniki
SPRAWDŹ PRZEPIS NA WEGAŃSKIE CIACHA>>>>>>>>>>>>>
Brownie czekoladowe – 0 grama CUKRU!
Sprawdź przepis na następnej stronie!
Babeczki czekoladowe z płynnym wnętrzem
Sprawdź przepis na następnej stronie!
Ciasto francuskie z czekoladą
Sprawdź przepis na następnej stronie!
Pierożki francuskie na słodko: z NUTELLĄ I BANANEM
Sprawdź przepis na następnej stronie!
Kruche babeczki z rabarbarem i bezą
SPRAWDŹ PRZEPIS NA KRUCHE BABECZKI Z RABARBAREM I BEZĄ >>>>>>>>>>
![Najlepsze Wydarzenia Kulinarnie Latem w Polsce [2025] – Gdzie Zjeść, Co Spróbować i Kiedy Jechać](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/01/photo-1490189623288-a6e9209b161c-300x210.jpg)
![10 Orzeźwiających Napojów na Lato, Które Pokochasz! [Przepisy + Inspiracje]](https://palcelizac.pl/wp-content/uploads/2019/07/photo-1500630967344-3b1f546423ce-300x210.jpg)













