Sprawdź przepis na następnej stronie!
Domowe “Ptasie mleczko” truskawkowe
Sprawdź przepis na następnej stronie!
Ciasto MOCNO czekoladowe z orzechami pekan
Sprawdź przepis na następnej stronie!
Sernik na zimno z galaretką pomarańczową
Sprawdź przepis na następnej stronie!
Słodkie drożdżóweczki z dżemem truskawkowym
Mleko lekko podgrzewamy i rozkruszamy w nim drożdże dodajac łyżke cukru. Gdy podwoja swoją objętość dodajemy je do mąki. Następnie dodajemy reszte składników i wyrabiamy na gładkie ciasto. Przykrywamy serwetką i czekamy aż ciasto urośnie (około 40 minut). Ciasto wałkujemy ...
Mini tarta z ? bananami i czekoladą
Sprawdź przepis na następnej stronie!
Mocno kawowe muffinki
ZOBACZ JAK WYKONAĆ TEN PRZEPIS >>>
Ciasteczka miodowe na DZIEŃ MAMY
Wszystkie składniki połączyć w naczyniu i uformować z nich kulę. Następnie owinąć folią, włożyć do lodówki na godzinę. Po tym czasie rozwałkować na grubość około 5 mm. Wycinać ciasteczka, przekładać na blachę. Piec w temperaturze 200ºC przez około 10 minut.
Ciasteczka wegańskie- tylko 2 składniki
SPRAWDŹ PRZEPIS NA WEGAŃSKIE CIACHA>>>>>>>>>>>>>
Brownie czekoladowe – 0 grama CUKRU!
Sprawdź przepis na następnej stronie!















